Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Téma zavřeno
Ahoj vypisuji si log, kde mám 4474 záznamů:
return dibi::fetchAll('SELECT * FROM [:net:log]');
ale vše skončí bílou stránkou, ani laděnka nevyběhne a ve firebugu vyskočí hláška „NetworkError: 500 Internal Server Error“ – podle mě to bude problém optimalizace, protože, když mám v tabulce 10 záznamů, tak vše funguje jak má.
tbl:
SET FOREIGN_KEY_CHECKS=0; -- ---------------------------- -- Table structure for `net_log` -- ---------------------------- DROP TABLE IF EXISTS `net_log`; CREATE TABLE `net_log` ( `log_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `log_name` varchar(255) DEFAULT NULL, `log_description` mediumtext, `log_date` date DEFAULT NULL, `log_time` time DEFAULT NULL, `log_timestamp` int(11) DEFAULT NULL, `id_admin` int(11) DEFAULT NULL, `log_presenter` varchar(255) DEFAULT NULL, `log_action` varchar(255) DEFAULT NULL, `log_params` mediumtext, `log_status_code` int(11) DEFAULT NULL, `log_ip` varchar(20) DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (`log_id`), KEY `log_date` (`log_date`), KEY `log_presenter` (`log_presenter`), KEY `log_action` (`log_action`), FULLTEXT KEY `log_name` (`log_name`), FULLTEXT KEY `log_description` (`log_description`) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=19949 DEFAULT CHARSET=utf8;
v čem by mohla být chybka?
Mac OSX | Spaghetti Code – neformální setkání webových vývojářů
v Liberci http://srazy.info/spaghetti-code/
.
.
fetchAll() musí do paměti zkpírovat všechny záznamy, na což omezená paměť procesu samozřejmě nestačí. vypisuj je postupně pomocí fetch()